Autorijles

Autorijles bij Richard Nell

Hoe gaat autorijles bij Richard Nell in zijn werk

Wanneer jij je eerste autorijles krijgt is er geen andere leerling in de auto aanwezig. De rij instructeur rijdt met jou naar een plek waar het rustig is en vertelt het één en ander over de auto en het lesmateriaal. Er wordt gewerkt met een instructievorderingskaart. Op deze kaart staan alle stappen die jij als leerling doorloopt. Zodra een leerling moeite heeft met bepaalde stappen dan zullen wij hier meer tijd voor nemen.

Aan het einde van de les bespreek je samen met de rij instructeur hoe de les is verlopen en krijg je te horen wat je kan verwachten voor de volgende keer. Ter afsluiting wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Hoe vaak heb je autorijles?

Je kiest zelf of je één of twee keer in de week autorijles wilt hebben. Met twee keer in de week rijles, ga je toch sneller vooruit dan één rijles per week omdat je dezelfde handelingen vaker in de week uitvoert en ze hierdoor beter blijven hangen. Gemiddeld heb je 35 tot 45 keer autorijles nodig om het rijbewijs te halen. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe snel je leert.

Kosten autorijles

Bij Richard Nell kun je kiezen uit verschillende pakketten. Aan de hand van de proefles schat ik in hoeveel keer autorijles je ongeveer nodig zult hebben. Bij Rijschool Richard Nell doe je het examen wanneer jij er klaar voor bent. Iedereen is anders dus daarom bieden wij geen examen binnen een pakket aan.

Autorijles en faalangst

Heb jij last van faalangst bij het autorijden? Dan is Richard Nell ook de juiste rijschool voor jou. Ik heb mij namelijk gespecialiseerd in autorijles voor leerlingen met faalangst.

Richard Nell is de rijschool voor rijles in Warmond, Leiden, Sassenheim, Oegstgeest, Voorhout,  en omgeving. Wil je meer weten over autorijles bij Richard Nell? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.