Recensies

Recensie van Petra

Mijn naam is Petra, toen ik 24 jaar was ( inmiddels ben ik 54) heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik was echter nog steeds zo bang om te rijden, dat ik dit misschien 10x in die 30 jaar heb gedaan. Mijn grootste vrees was de hellingproef. Als ik die kon vermijden, deed ik dat maar al te graag, ook al moest ik hiervoor kilometers omrijden. Ook de snelweg was niet mijn favoriet. Ik had eigenlijk voor mijzelf besloten om dan ook nooit meer te rijden en altijd als bijrijder door het leven te gaan. Totdat mijn broer de prijsvraag van Richard Nell won en de gratis rijles aan mij schonk. Toen moest ik wel. Ik was erg zenuwachtig voor deze proefles en mijn familie had Richard al op de hoogte gebracht van mijn rij-vrees. Tot mijn grote verbazing viel het mij alles mee. Richard stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf mij het vertrouwen dat ik het kon. Al gauw volgden er meer lessen. Inmiddels is mijn 6e les achter de rug en heb ik weer het vertrouwen om zelf achter het stuur te zitten. Ik heb inmiddels al een paar keer in onze eigen auto achter het stuur gezeten! Mijn man, kinderen + aanhang (en ook ik) hadden dit nooit verwacht, maar toch is het werkelijkheid geworden! De snelweg en hellingproef mijd ik nu ook niet meer! Kortom, ik ben Richard erg dankbaar! Bij deze wil ik dan ook iedereen, die ook niet meer achter het stuur durft of bepaalde verrichtingen mijdt, aanbevelen om gewoon eens een rijles bij Richard te volgen. Voor je het weet, rijd je zo weer overal heen! Bedankt Richard!

Top rijschool!

★★★★★
5 5 1
Richard is een super toffe rijinstructeur die met veel plezier jou helpt met het krijgen van je rijbewijs! In de auto was het altijd gezellig, zo stond de radio aan en zong hij nog net niet mee. Richard weet je goed op je gemak te stellen en leert je van alles door zijn handige trucjes of grappige verhalen. Kortom, super fijne lessen en een hele leuke rijinstructeur!

Hartikke goed

★★★★★
5 5 1
ik had altijd zin om bij Richard in de auto te stappen. De lessen waren allemaal goed en er hoort natuurlijk ook een beetje gezelligheid bij. Het is hier goed en gezellig en dat resulteerde ook dat ik bij mijn praktijk in 1 keer slaagde. Goed keus gemaakt om bij jou te rijden Richard! Zeker een aanrader. hartstikke bedankt bedankt

Top rijschool!

★★★★★
5 5 1
Erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Richard past zijn lessen aan op de situatie, met als hoofddoel jou vlot, veilig en zelfstandig te kunnen laten autorijden. Als je een bepaald onderdeel nog niet helemaal onder de knie hebt, past Richard zijn les daarop aan en legt hij het nogmaals uit. Daarnaast zorgt Richard ervoor dat de lessen niet saai worden, maar juist gezellig! We hebben een hoop gelachen maar ook een hoop serieuze zaken besproken. Ik heb het naar mijn zin gehad in de auto en mag het nu alleen gaan doen. Richard bedankt!

Leuke rijschool

★★★★★
5 5 1
Niet alleen een super rijschool qua lesgeven, maar ook erg gezellig en altijd positief. Een echte aanrader voor als je aan je rijlessen gaat beginnen. geen slecht woord over de rijlessen van Richard!

Supergoede rijlessen!

★★★★★
5 5 1
Ik raad iedereen die wil leren autorijden aan om rijlessen te nemen bij Richard! Hij werkt heel gestructureerd, houdt je voortgang goed bij en weet na iedere les precies te vertellen wat er goed ging en waar je de volgende keer op moet letten. Hij legt nieuwe vaardigheden en ingewikkelde verkeerssituaties superduidelijk uit (soms met artistieke tekeningen op de tablet). En dat altijd op een geduldige en positieve manier! Daarnaast is Richard volgens mij permanent in een goed humeur en stelt hij je op je gemak in de auto. Kortom, een top rij-instructeur! Bedankt Richard!

Recentie Milan

★★★★★
5 5 1
Voor mij was dit de perfecte aanpak, persoonlijke aandacht en als iets niet lukte werd er altijd gezocht naar een (grappige) manier voor mij om het wel te begrijpen en te onthouden! Geen slecht woord over te spreken! Richard heel erg bedankt! Ik vond het leerzaam maar ook erg gezellig:) groetjes milan

SUPER!

★★★★★
5 5 1
ik ben in januari begonnen met lessen bij Richard. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en we hebben veel gelachen tijdens de lessen. Vooral de duidelijke manier van lesgeven vond ik erg fijn. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en eigenlijk nooit een stressmoment gehad in de auto. Ik ben heel erg blij dat ik voor Richard gekozen heb en zal hem dan ook aan iedereen aanraden!!

713012935

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik blij met Richard! Al 32 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs, in 20 lessen en in één keer geslaagd. Dat lijkt heel goed... maar ik geloofde er zelf helemaal niet in. Nog drie keer gereden in een busje, heel anders dan in de lesauto. Dat vond ik helemaal eng! Met het gevolg dat ik 31 jaar niet had gereden. Totdat mijn dochter een rijles van Richard cadeau kreeg omdat ze een jaar haar rijbewijs had. "Die is voor mij" dacht ik toen... Richard stelde me al snel op mijn gemak en gaf me het vertrouwen dat ik het echt wel kon. Inmiddels rij ik weer en ben over mijn rijangst heen. Mijn man en kinderen hadden dit nooit verwacht en ikzelf al helemaal niet. Richard heeft me geweldig geholpen en ik zou iedereen, die net als ik niet meer durft te rijden, willen aanraden gauw contact op te nemen met Richard.

Top lessen!

★★★★★
5 5 1
De lessen van Richard waren heel fijn. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en als je iets niet begrijpt legt hij het rustig nog een keer uit! Richard heeft mij vanaf het begin op me gemak gesteld en mede daardoor ben ik in 1x geslaagd!

Wat een topper!

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Het was fijn dat Richard altijd de tijd nam om dingen uit te leggen en dat hij dat ook op een rustige manier deed. Ik kan zeggen dat ik met plezier naar elke les ben geweest en ik ga het lessen met Richard zelfs een beetje missen

Top!

★★★★★
5 5 1
Bij richard is het nooit vervelend geweest om een rijlesje te moeten volgen. Altijd erg duidelijke uitleg gehad, Richard zorgt ervoor dat je goed zelfvertrouwen ontwikkeld in het rijden en daarnaast ook een gezellig praatje elke rit. Al met al hele fijne rijschool

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Met Richard is het altijd gezellig in de auto. Hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ook fouten maken is geen probleem. Snap je iets niet, na de uitleg snap je het nog steeds niet dan legt hij het nog 100 x uit. Bedankt voor de leuke leerzame en gezellige lessen!

Top rijlessen!

★★★★★
5 5 1
Na 29 lessen erop te hebben zitten en mijn examen in 1x keer gehaald te hebben, kan ik alleen maar terugkijken op een leerzame en leuke tijd bij Richard! Al vanaf les één stelde Richard me op mijn gemak en gaf goede en duidelijke aanwijzingen. Naast de leerzame instructies was het altijd gezellig en ging ik met veel plezier de auto in. Bedankt voor alles Richard en ik zal de leuke gesprekken missen! Echt een top rijschool!!

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
Vandaag rijbewijs gehaald met Richard! Hij is rustig, heeft veel geduld, legt goed uit en er is altijd een leuk praatje, grapjes in de les. Heb met heel veel plezier de lessen gevolgd. Echt een aanrader!

Super!

★★★★★
5 5 1
Hallo mijn naam is Dax van Leeuwen en ik ben 17 jaar. Toen ik 16,5 werd ben ik gelijk begonnen met lessen. Aan het begin vond ik dit natuurlijk erg spannend maar door Richard viel het uiteindelijk allemaal wel mee. Richard was streng waar hij streng moest zijn maar was ook zeker een zeer gezellige instructeur. Door Richard ben ik dan ook na 26 lessen in een keer geslaagd. Wat een super rijschool. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

Super!

★★★★★
5 5 1
Wat heb ik het naar me zin gehad met Richard ! Veel gelachen en nog veel meer geleerd !! Super bedankt voor alles 😀

Super!

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs mogen behalen met behulp van alle leuke, en leerzame rijlessen van Richard. De lessen waren altijd gezellig (met humor) en bevatte alles wat ik nodig had om mijn rijbewijs te behalen. Richard is rustig en legt alles goed en duidelijk uit. Wanneer je iets niet begrijpt dan herhaalt Richard het rustig of legt het op een andere manier uit waardoor je het wel begrijpt. Ik zou iedereen aanraden om bij Richard te lessen. Richard bedankt voor alles!

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Top rijschool!!! Goed leren rijden bedankt Richard

super

★★★★★
5 5 1
Richard is een goede rustige rij-instructuur die leuke rijlessen geeft. heb in 1 keer me rijbewins bij hem weten te behalen. Richard bedankt voor de leuke rijlessen!

Leuke lessen

★★★★★
5 5 1
Richard is een leuke, spontane instructeur waarbij je goed les krijgt! In 1x geslaagd. Bedankt Richard!

Rijschool

★★★★★
5 5 1
Vanaf de eerste les super goed geholpen. Heel snel goed leren rijden. Een echte aanrader!

TOP

★★★★★
5 5 1
Richard heeft veel geduld en vindt het niet erg om iets nog een keer uit te leggen. Hij heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Super bedankt!

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Richard is een geweldige instructeur. Ik ben bij hem terecht gekomen nadat ik veel positieve verhalen over hem had gehoord. Die verhalen kan ik achteraf alleen maar bevestigen. Hij legt altijd helder en rustig uit en benadert alles met een vleugje humor. Het contact via whatsapp is erg gemakkelijk en Richard reageert altijd vlot. Ik keek elke keer weer uit naar de volgende rijles. Het is bijna jammer dat het zo snel is gegaan. Al met al zeer aan te raden dus!

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Richard, heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen! Zeker een aanrader!

Top rijschool!

★★★★★
5 5 1
Ik begon mijn rijlessen bij een andere rijschool in Leiden waar ik me al snel niet op mijn gemak voelde. Via vrienden had ik al vele verhalen over Richard gehoord en vanaf het begin van mijn rijlessen baalde ik dat ik niet gelijk bij hem was begonnen. Gelukkig durfde ik uiteindelijk de stap te nemen om te stoppen bij mijn eerste rijschool en rijlessen te gaan nemen bij Richard Nell. Ik heb sindsdien veel meer plezier en vertrouwen gekregen in het rijden en dankzij Richard ook mijn rijbewijs gehaald. Ik kan dus zeker Rijschool Richard Nell bij iedereen aanraden!

recensie

★★★★★
5 5 1
Zowel theorie als praktijk in één keer gehaald dankzij de fijne en leerzame lessen van Richard. Hij was altijd rustig, positief en gezellig. Als er een keer iets fout ging gaf Richard me altijd goede instructies om het volgende keer goed te doen. Ontzettend bedankt voor de leuke rijlessen!

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
In 5 maanden mijn theorie en praktijk gehaald dankzij de leerzame en goede lessen van Richard. Rich wist altijd de verbeterpunten eruit te halen waardoor je elke les weer wat leerde. Bedankt voor alles Rich. En een aanrader voor alle komende autochauffeurs!

Super rijschool!

★★★★★
5 5 1
Richard, bedankt voor de duidelijke en goede lessen! Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Echt een aanrader!

Bedankt Richard!

★★★★★
5 5 1
vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs examen! En dat dankzij Richard!! Na een tijdje het te hebben uitgesteld toch weer het rijden opgepakt nadat ik eindelijk mijn theorie had gehaald. En nu na een paar lessen mijn rijbewijs gehaald! Richard ontzettend bedankt voor je geduld en vertrouwen, je zal gemist worden!! Liefs Sanne.

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Richard is een hele aardige en goede instructeur. Hij legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat er niks mis kan gaan ongeacht de situatie. Hij geeft niet alleen aan als er iets fout gaat, maar juist ook als er iets goed gaat. Dat vond ik zelf heel erg fijn en bleef ik met plezier lessen.

Richard bedankt

★★★★★
5 5 1
Vanaf het begin heb ik met plezier naast je gezeten. Bedankt voor de leerzame lessen. Voor de volgende leerlingen succes !

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Vanaf de eerste les was het al lachen en genieten. Richard heeft altijd vertrouwen getoond en ik voelde me altijd op mijn gemak bij hem in de auto. Hij zorgde ervoor dat ik zin had om auto te rijden en dat ik ervan genoot. Ik voelde nooit druk en heb super veel gelachen. Je kan overal over praten en hij weet ook over heel veel dingen mee te praten. Een erg fijne ervaring door een erg fijne man:) Bedankt Richard!!

Top rijschool!

★★★★★
5 5 1
Zodra ik 16 en 6 maanden was wilde ik graag gelijk beginnen met rijlessen volgen. Via Via hoorde ik dat Richard Nell een erg goeie rijschool was. Dus hup gelijk een proefles ingepland. De eerste rijles was ik wel een beetje gespannen maar vooral heel erg enthousiast, want ja, je gaat voor het eerst in een auto rijden. Zodra ik de auto instapte voelde ik me gelijk op mijn gemak. Richard is een hele rustige, geduldige en gezellige rij-instructeur. Hij vindt het niet erg om dingen honderd keer uit te leggen en blijft rustig. Ook haalt hij altijd het positieve naar boven wat de leerling vertrouwen geeft en dat is super fijn. Ook legt hij uit door middel van plaatjes, tekeningen en de Ipad. Elke les was weer super gezellig en leerzaam, de tijd vloog voorbij. Richard heel erg bedankt!

Top rij_

★★★★★
5 5 1
Richard is een prima instructeur. Hij legt het goed uit en herhaald het als je het niet begrijpt. Hij is positief en echt altijd optijd. Het rijexamen is spannend toch begon ik zelfverzekerd aan mijn rijexamen, dankzij richard. Ik heb een leuke rij-tijd gehad en ben in een keer geslaagd. Ik raad het iedereen aan!

Geweldige rijschool, altijd gezellige sfeer in de auto

★★★★★
5 5 1
Ik was door een gratis eerste rijles via mijn broer dan toch maar begonnen aan mijn rijlessen, met een beetje een slecht gevoel, ik had niet echt het idee dat ik het ooit onder de knie zou krijgen. Maar Richard hield al vanaf de eerste les vol dat het binnenkort een gewoonte zou zijn en ja hoor, toch mooi mijn rijbewijs binnen. Heel erg bedankt voor alle steun, de gezellige sfeer in de auto, en de altijd relevante verbeterpunten voor mij specifiek. Richard wist altijd de zwakke (en sterke!) punten eruit te halen na lessen en dat is ook de reden geweest dat ik mijn rijbewijs haalde. Door elke les gericht op verbeterpunten te focusen is het gelukt om steeds weer wat verder te komen. Echt een topvent, bedankt Richard!

Super rijschool!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Mijn naam is Joris van Steggelen, ik ben 18 jaar oud en ben gaan lessen bij richard omdat het een jonge, spontane gozer is. Heb met heel veel plezier bij hem gelest, altijd leuke gesprekken in de auto en heel leerzaam!! Bedankt voor de goede lessen rich!! je bent een topper!! deze rijschool is zeker een aanrader!! Gr joris

Goede ervaring

★★★★★
5 5 1
Richard heeft een fijne manier van feedback geven en geeft je vertrouwen tijdens het rijden. Dit zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Ook blijft hij altijd rustig en legt het je graag nog een keer uit. Hierdoor heb ik erg genoten van mijn rijlessen.

Echte aanrader!

★★★★★
5 5 1
Richard onwijs bedankt voor de plezierige en leerzame rijlessen!

vertrouwd rijden

★★★★★
5 5 1
Zelf ken ik Richard al heel wat jaren. Ik ben ook al heel wat jaren in het bezit van m'n motorrijbewijs maar had toch de drang om mijn autorijbewijs te halen. Dat is inmiddels gelukt met de professionele hulp van Richard. Hij heeft altijd plezier in de lessen weten te stoppen zonder dat daarbij het doel uit het oog werd verloren.

Helemaal toppie

★★★★★
5 5 1
Ik wilde al heel lang graag leren autorijden, maar zag altijd ontzettend tegen mijn eerste rijles op. Nadat ik veel goede dingen hoorde over Richard, heb ik mijn eerste rijles ingepland. Richard is super geduldig en legt alles heel duidelijk uit, hij vind het niet erg als je iets vaker fout doet en een onderdeel vaker herhaalt moet worden. Hierdoor voelde ik me helemaal op mijn gemak en waren mijn zenuwen uiteraard voor niks. Ik heb nooit meer tegen een les opgekeken! Ik ben daarom ook in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen! 🙂

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Richard. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd wat het heel duidelijk maakt. Ik ben dus zeer tevreden én in één keer geslaagd.

Top Rijschool

★★★★★
5 5 1
Ik ben eind 2015 begonnen met lessen bij Richard en heb mijn rijbewijs 9/10 maanden later gehaald. Ik kijk terug op een leuke en leerzame periode met Richard! Richard Nell is een echte aanrader! Veel gelachen, en veel leuke lessen gehad. Nogmaals bedankt voor alles Richard!

Recensie

★★★★★
5 5 1
2 maanden geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Nog niet eerder tijd gehad voor een recensie want inmiddels heb ik al ruim 2000 km afgelegd met mijn auto! Dit had niet gekund zonder het zelfvertrouwen wat ik met het lessen bij Richard heb opgebouwd! Nogmaals bedankt, ben blij dat ik voor Rijschool Richard Nell gekozen heb.

Super!

★★★★★
5 5 1
Via een vriendin kwam ik op deze rijschool en ze vertelde mij dat Richard een hele relaxte en aardige instructeur was. Ik besloot een proefles te doen en wist meteen dat dit de geschikte rijschool was. Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Richard en hij is een aardige, gezellige en behulpzame instructeur die het niet erg vindt wanneer je iets verkeerd doet of als je iets opnieuw wilt proberen. Als je wil leren rijden en ook nog een beetje wil lol wil hebben, zit je bij Richard wel goed. Bedankt!

Goede lessen, met veel ruimte voor eigen inbreng!

★★★★★
5 5 1
Richard heeft mij vanaf het begin goed begeleid. situaties laten zien door middel van een tablet zorgde voor snelle en duidelijke uitleg. Naast de gezelligheid met Richard heeft lessen op persoonlijk tempo en geruststelling gezorgd voor het halen van mijn rijbewijs. Zeker een aanrader, bedankt Richard!

top rijschool

★★★★★
5 5 1
Richard harstikke bedankt voor de leuke en goede lessen ik heb veel geleerd. En net als mijn broer in een keer geslaagd!

Recensie Jet

★★★★★
5 5 1
Richard is een gezellige en goede rij instructeur, die je veel zelfvertrouwen geeft tijdens het rijden. Ik heb veel gelachen tijdens de lessen, waardoor ik ook met plezier afwachtte tot ik weer mocht. Door het geduld en de duidelijke uitleg van Richard kan ik nu veilig en zelfstandig de weg op. Kortom: een aanrader!

Stop met zoeken!

★★★★★
5 5 1
Na lang twijfelen bij welke rijschool ik zou gaan lessen heb ik op aanraden van een vriend voor Richard gekozen. Uiteindelijk nooit spijt van gehad, ik ben altijd met plezier in de auto gestapt! Richard is erg geduldig, zelfs na 5 keer verkeerd inparkeren voel je je niet bezwaard om het een 6e keer te proberen. Naast de goede uitleg ook erg veel gelachen tijdens de rijlessen. Kortom, als je op zoek ben naar een rijschool heb je hem nu gevonden!

Top en gezellig

★★★★★
5 5 1
Erg leuke rijlessen gehad en vrij vlot mijn rijbewijs gehaald. Richard heeft een goede heldere uitleg en mocht het fout gaan wijst hij je direct op de fouten. Ik vond de rijlessen erg leuk en heb veel dingen meegemaakt. Richard geeft je vertrouwen in je eigen kunnen en leert je goed en veilig te rijden!

Recensie Robey Sikking

★★★★★
5 5 1
Na een lange tijd uitstel ben ik toch begonnen met lessen. Via via heb ik gehoord dat Richard goed, duidelijk en leuk les geeft. Daar kwam ik gelijk de 1e les achter. Ik vond het fijn dat Richard erg geduldig was en ook echt de tijd voor je nam. Ook vond ik het fijn dat hij bijhoud wat je de vorige les hebt gedaan, wat goed ging en wat de volgende keer beter kan. Dit aan het begin en het eind van de rijles word besproken. Ik heb de lessen altijd als leuk en leerzaam ervaren. Bedankt Richard!

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
De manier waarop je het beste leert is door plezier te hebben nou dat heb ik zeker gehad! Ik heb elke keer uitgekeken naar de gezellige en leerzame lessen van Richard en ben superblij dat ik geslaagd ben en ook nog eens in een keer. Zeker een aanrader!

Recensie Leonie de Vries

★★★★★
5 5 1
Autorijden, ik heb het 3 jaar voor me uitgeschoven door "angst" voor het rijden.  Totdat er gewoon een rijles werd gepland bij Richard en ik er niet meer onderuit kon. Vanaf les 1 voelde ik mij op mijn gemak in de auto en bij Richard en ebde mijn angst les na les steeds sneller weg. Het halen van mijn rijbewijs ging niet altijd even makkelijk maar Richard heeft me altijd weer het zelfvertrouwen geven en doorgezet zodat ik toch weer de auto instapte en toch mijn rijbewijs heb gehaald! Heel erg bedankt voor alles Richard. Zonder jou had ik het niet gekunt!

Recensie

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald na een lange tijd omdat ik telkens zo nerveus was, ondanks werd altijd heel erg op mijn gemak gesteld door Richard. Daardoor heb ik dankzij hem vandaag mijn rijbewijs gehaald en heb ik genoten van alle gezellige lessen samen met hem. Bedankt voor alles Richard! En ik raad je rijschool onwijs aan voor iedereen die op een leuke en goede manier zijn of haar rijbewijs wilt halen

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
Begonnen bij Richard afgelopen mei, en in een keer mijn rijbewijs gehaald!!!! (November) Door de relaxte lessen bij Richard voelde ik me altijd zeer op mijn gemak en ging het rijden me ook veel gemakkelijker af! Dankjewel Richard!!!!!

Justin van der kwaak

★★★★★
5 5 1
Begonnen in januari bij Richard en in 1 keer geslaagd!!! Goeie lessen en onwijs leuke tijd gehad. Raad hem zeker aan.

Recensie Falk

★★★★★
5 5 1
Ik begon een half jaar geleden met lessen bij Richard en was bij deze rij school gekomen via een vriend van me. Hij vertelde me dat ik hier moest lessen, aangezien de instructeur een jonge knul was waar je je goed op je gemakt bij voelt. En dit was zeker waar. Vanaf les 1 had ik een goede band met Richard en dit is erg handig tijdens het rijden. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je volgt veel gemakkelijker zijn advies op. Contact was erg persoonlijk en je krijgt via WhatsApp snel antwoord als je met vragen zit. Ik raad daarom ook iedereen aan om hier te lessen.

Recensie Wim

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Richard Nell gelest, omdat ik hem al kende vanuit het dorp. De rijlessen bij hem bevielen me zeer goed. Richard gaf goed les en hij nam altijd genoeg tijd om iets goed uit te leggen Als er dan toch iets fout ging, dan gaf je goede instructies hoe het wel moest. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad met lessen bij Richard. Ik zou hem ook zeker aanbevelen als rijschool. Dus ga allemaal lessen bij Richard Nell.

Rijschool

★★★★★
5 5 1
ik ben bij Richard gaan lessen nadat mijn baas wou dat ik mijn rijbewijs ging halen. De eerste keer beviel me zo goed dat ik er mee door ben gegaan. Ben in één keer geslaagd dankzij de goede lessen van Richard. Bedankt!!

top rijschool

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Richard gaan lessen ik ben blij toe want hij hielp me altijd goed altijd tijd! En als er iemand gezellig is is het richard ! Bedankt voor alles rich!

TOP!

★★★★★
5 5 1
Mijn naam is Bart van Noord. In mei 2014 begon ik met lessen bij Richard. Richard geeft op een leuke en leerzame manier les. Hij is erg goed bereikbaar en binnen no time heb je een reactie als je iets vraagt via WhatsApp. Richard legt op een duidelijke manier de dingen uit en als je ergens moeite mee hebt, besteed hij daar extra aandacht aan. Ik heb in 9 maanden mijn rijbewijs gehaald en heb erg veel geleerd en een hoop gelachen bij Richard.

Rijschool

★★★★★
5 5 1
Na een aantal jaar te hebben getwijfeld om te gaan lessen heeft Richard mij over de streep getrokken. Ik durfde niet te gaan lessen, maar wilde eigenlijk wel heel graag. Daarom had ik met Richard afgesproken dat hij mij op een bepaalde datum op kwam halen voor een les. Nu moest ik eraan geloven. En wat ben ik nu blij dat ik dat heb gedaan. Richard voelde goed aan dat ik het rijden eng vond en is in kleine stappen met mij aan het werk gegaan. Hierdoor kreeg ik er steeds meer vertrouwen in. Alle tijd dat ik heb gelest heeft Richard mij gemotiveerd om door te gaan. Ik heb een aantal ups en downs gehad tijdens het rijen maar ik heb het rijen dankzij Richard elke keer weer opgepakt. Nu heb ik mijn rijbewijs eindelijk gehaald!! Daar ben ik heel blij mee. Ik weet niet of ik door had gegaan met lessen als Richard mij niet zoveel vertrouwen had gegeven. Super bedankt Rich!!

super

★★★★★
5 5 1
Ik had al eerder rijlessen gehad maar niet bij Richard. Wat ik er fijn vond dat ik al meteen bij een van de eerste lessen mocht in pakeren. Bij die andere rijschool had ik dat bij 10 lessen nog niet gedaan. Plus dat er ook 4 jaar verschil tussen zit! Ik had er ook weer zin in om te rijden. Richard is ook erg gezellig en steld je meteen al op je gemakt. En ben super blij dat nu me rijbewijs heb gehaald en nog in 1 keer ook! Richard nog maals bedankt!

Super rijschool!

★★★★★
5 5 1
Mijn naam is Giulia Giannini en toen ik 16 jaar en 6 maanden oud was heb ik mijn eerste rijles bij Rijschool Richard Nell gevolgd. Ik was heel erg zenuwachtig en ik was helemaal niet zeker of ik echt wou gaan leren rijden. Maar dankzij Richard had ik na de eerste les heel veel zin om te leren rijden en heb ik mijn rijbewijs gehaald in December 2014, kort na mijn 17de verjaardag. Richard geeft les met onwijs veel humor en stelt je echt op je gemak als je zenuwachtig bent. Het is ook helemaal niet erg als je iets niet begrijpt, gerust legt hij het uit voor de 100ste keer. Ook vond ik het heel fijn dat hij met je communiceert via whatsapp, je kan een snel antwoord verwachten en goede organisatie voor het plannen van lessen. Richard geeft heel goed aan hoe ver je bent, in de zin van hoe goed je in de les vooruitgang maakt, waar je op moet letten, hoe hij je gaat helpen en wanneer je klaar bent voor het examen. Kortom, voor mij voelde rijles krijgen van Richard niet als een verplichting maar iets wat ik deed omdat het leuk was en omdat hij mij de zin gaf om mijn rijbewijs te willen halen!

Recensie Patty Heemskerk.

★★★★★
5 5 1
Toen ik hoorde dat richard een eigen rijschool heeft ben ik bij hem gaan lessen. ik kan hem niet vergelijken met een andere rijschool maar ben erg blij dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald, hij legt de dingen goed en rustig uit. Hij tekende dingen op papier of zijn tablet om het te laten zien wat die nou precies bedoelde als ik het niet helemaal snapte. Met de eerste paar lessen was ik een beetje zenuwachtig maar hij stelde metoen ook erg op mijn gemak! Het is echt een aanrader om bij richard te gaan lessen. Richard, nogmaals bedankt voor de goede, gezellige en leuke lessen!!

Recencie Gijs v.

★★★★★
5 5 1
ik begon bij een andere rijschool uit teylingen (naam niet belangrijk:)) waar ik super veel lessen moest nemen en al een x gezakt was voor mn praktijk, ik had eerst een hele chille leraar daar hadden we ons eigen autotje, toen kocht de eigenaar een nieuwe en kregen wij zijn oude, tot dat mijn leraar vanuit t niets, zonder goede reden ontslagen werd en ik ineens bij de eigenaar moest gaan lessen en nu dus in de 3e auto(de nieuwe) les had.... een heel gedoe en hoorden toen dan richard zijn eigen rijschool was begonnen ik en onze familie kennen richard al heeeeeeel lang en leek me super om bij hem mn rijbewijs te gaan halen. hij geeft super goed les, neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak, na een aantal lessen m'n praktijk aangevraagd en jahoor in 1x geslaagd!!! wat bij die andere bekende rijschool uit teylingen dus niet lukten ! dus jullie weten waar jullie moeten zijn;) Suc6 en Richard bedankt!!!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content