Recensies

Recensie van Petra

Mijn naam is Petra, toen ik 24 jaar was ( inmiddels ben ik 54) heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik was echter nog steeds zo bang om te rijden, dat ik dit misschien 10x in die 30 jaar heb gedaan. Mijn grootste vrees was de hellingproef. Als ik die kon vermijden, deed ik dat maar al te graag, ook al moest ik hiervoor kilometers omrijden. Ook de snelweg was niet mijn favoriet. Ik had eigenlijk voor mijzelf besloten om dan ook nooit meer te rijden en altijd als bijrijder door het leven te gaan. Totdat mijn broer de prijsvraag van Richard Nell won en de gratis rijles aan mij schonk. Toen moest ik wel. Ik was erg zenuwachtig voor deze proefles en mijn familie had Richard al op de hoogte gebracht van mijn rij-vrees. Tot mijn grote verbazing viel het mij alles mee. Richard stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf mij het vertrouwen dat ik het kon. Al gauw volgden er meer lessen. Inmiddels is mijn 6e les achter de rug en heb ik weer het vertrouwen om zelf achter het stuur te zitten. Ik heb inmiddels al een paar keer in onze eigen auto achter het stuur gezeten! Mijn man, kinderen + aanhang (en ook ik) hadden dit nooit verwacht, maar toch is het werkelijkheid geworden! De snelweg en hellingproef mijd ik nu ook niet meer! Kortom, ik ben Richard erg dankbaar! Bij deze wil ik dan ook iedereen, die ook niet meer achter het stuur durft of bepaalde verrichtingen mijdt, aanbevelen om gewoon eens een rijles bij Richard te volgen. Voor je het weet, rijd je zo weer overal heen! Bedankt Richard!

Recencie Gijs v.

★★★★★
ik begon bij een andere rijschool uit teylingen (naam niet belangrijk:)) waar ik super veel lessen moest nemen en al een x gezakt was voor mn praktijk, ik had eerst een hele chille leraar daar hadden we ons eigen autotje, toen kocht de eigenaar een nieuwe en kregen wij zijn oude, tot dat mijn leraar vanuit t niets, zonder goede reden ontslagen werd en ik ineens bij de eigenaar moest gaan lessen en nu dus in de 3e auto(de nieuwe) les had.... een heel gedoe en hoorden toen dan richard zijn eigen rijschool was begonnen ik en onze familie kennen richard al heeeeeeel lang en leek me super om bij hem mn rijbewijs te gaan halen. hij geeft super goed les, neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak, na een aantal lessen m'n praktijk aangevraagd en jahoor in 1x geslaagd!!! wat bij die andere bekende rijschool uit teylingen dus niet lukten ! dus jullie weten waar jullie moeten zijn;) Suc6 en Richard bedankt!!!
- Gijs v.

Recensie Patty Heemskerk.

★★★★★
Toen ik hoorde dat richard een eigen rijschool heeft ben ik bij hem gaan lessen. ik kan hem niet vergelijken met een andere rijschool maar ben erg blij dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald, hij legt de dingen goed en rustig uit. Hij tekende dingen op papier of zijn tablet om het te laten zien wat die nou precies bedoelde als ik het niet helemaal snapte. Met de eerste paar lessen was ik een beetje zenuwachtig maar hij stelde metoen ook erg op mijn gemak! Het is echt een aanrader om bij richard te gaan lessen. Richard, nogmaals bedankt voor de goede, gezellige en leuke lessen!!
- Patty Heemskerk

Super rijschool!

★★★★★
Mijn naam is Giulia Giannini en toen ik 16 jaar en 6 maanden oud was heb ik mijn eerste rijles bij Rijschool Richard Nell gevolgd. Ik was heel erg zenuwachtig en ik was helemaal niet zeker of ik echt wou gaan leren rijden. Maar dankzij Richard had ik na de eerste les heel veel zin om te leren rijden en heb ik mijn rijbewijs gehaald in December 2014, kort na mijn 17de verjaardag. Richard geeft les met onwijs veel humor en stelt je echt op je gemak als je zenuwachtig bent. Het is ook helemaal niet erg als je iets niet begrijpt, gerust legt hij het uit voor de 100ste keer. Ook vond ik het heel fijn dat hij met je communiceert via whatsapp, je kan een snel antwoord verwachten en goede organisatie voor het plannen van lessen. Richard geeft heel goed aan hoe ver je bent, in de zin van hoe goed je in de les vooruitgang maakt, waar je op moet letten, hoe hij je gaat helpen en wanneer je klaar bent voor het examen. Kortom, voor mij voelde rijles krijgen van Richard niet als een verplichting maar iets wat ik deed omdat het leuk was en omdat hij mij de zin gaf om mijn rijbewijs te willen halen!
- Giulia Giannini

super

★★★★★
Ik had al eerder rijlessen gehad maar niet bij Richard. Wat ik er fijn vond dat ik al meteen bij een van de eerste lessen mocht in pakeren. Bij die andere rijschool had ik dat bij 10 lessen nog niet gedaan. Plus dat er ook 4 jaar verschil tussen zit! Ik had er ook weer zin in om te rijden. Richard is ook erg gezellig en steld je meteen al op je gemakt. En ben super blij dat nu me rijbewijs heb gehaald en nog in 1 keer ook! Richard nog maals bedankt!
- Cheryl

Rijschool

★★★★★
Na een aantal jaar te hebben getwijfeld om te gaan lessen heeft Richard mij over de streep getrokken. Ik durfde niet te gaan lessen, maar wilde eigenlijk wel heel graag. Daarom had ik met Richard afgesproken dat hij mij op een bepaalde datum op kwam halen voor een les. Nu moest ik eraan geloven. En wat ben ik nu blij dat ik dat heb gedaan. Richard voelde goed aan dat ik het rijden eng vond en is in kleine stappen met mij aan het werk gegaan. Hierdoor kreeg ik er steeds meer vertrouwen in. Alle tijd dat ik heb gelest heeft Richard mij gemotiveerd om door te gaan. Ik heb een aantal ups en downs gehad tijdens het rijen maar ik heb het rijen dankzij Richard elke keer weer opgepakt. Nu heb ik mijn rijbewijs eindelijk gehaald!! Daar ben ik heel blij mee. Ik weet niet of ik door had gegaan met lessen als Richard mij niet zoveel vertrouwen had gegeven. Super bedankt Rich!!
- Marieke

TOP!

★★★★★
Mijn naam is Bart van Noord. In mei 2014 begon ik met lessen bij Richard. Richard geeft op een leuke en leerzame manier les. Hij is erg goed bereikbaar en binnen no time heb je een reactie als je iets vraagt via WhatsApp. Richard legt op een duidelijke manier de dingen uit en als je ergens moeite mee hebt, besteed hij daar extra aandacht aan. Ik heb in 9 maanden mijn rijbewijs gehaald en heb erg veel geleerd en een hoop gelachen bij Richard.
- Bart van Noord

top rijschool

★★★★★
Ik ben bij Richard gaan lessen ik ben blij toe want hij hielp me altijd goed altijd tijd! En als er iemand gezellig is is het richard ! Bedankt voor alles rich!
- priscilla

Rijschool

★★★★★
ik ben bij Richard gaan lessen nadat mijn baas wou dat ik mijn rijbewijs ging halen. De eerste keer beviel me zo goed dat ik er mee door ben gegaan. Ben in één keer geslaagd dankzij de goede lessen van Richard. Bedankt!!
- Tim

Recensie Wim

★★★★★
Ik heb bij Richard Nell gelest, omdat ik hem al kende vanuit het dorp. De rijlessen bij hem bevielen me zeer goed. Richard gaf goed les en hij nam altijd genoeg tijd om iets goed uit te leggen Als er dan toch iets fout ging, dan gaf je goede instructies hoe het wel moest. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad met lessen bij Richard. Ik zou hem ook zeker aanbevelen als rijschool. Dus ga allemaal lessen bij Richard Nell.
- Wim de Winter

Recensie Falk

★★★★★
Ik begon een half jaar geleden met lessen bij Richard en was bij deze rij school gekomen via een vriend van me. Hij vertelde me dat ik hier moest lessen, aangezien de instructeur een jonge knul was waar je je goed op je gemakt bij voelt. En dit was zeker waar. Vanaf les 1 had ik een goede band met Richard en dit is erg handig tijdens het rijden. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je volgt veel gemakkelijker zijn advies op. Contact was erg persoonlijk en je krijgt via WhatsApp snel antwoord als je met vragen zit. Ik raad daarom ook iedereen aan om hier te lessen.
- Falk van Grieken

Justin van der kwaak

★★★★★
Begonnen in januari bij Richard en in 1 keer geslaagd!!! Goeie lessen en onwijs leuke tijd gehad. Raad hem zeker aan.
- Justin van der Kwaak

Super rijschool

★★★★★
Begonnen bij Richard afgelopen mei, en in een keer mijn rijbewijs gehaald!!!! (November) Door de relaxte lessen bij Richard voelde ik me altijd zeer op mijn gemak en ging het rijden me ook veel gemakkelijker af! Dankjewel Richard!!!!!
- Rick van der Burg

Recensie

★★★★★
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald na een lange tijd omdat ik telkens zo nerveus was, ondanks werd altijd heel erg op mijn gemak gesteld door Richard. Daardoor heb ik dankzij hem vandaag mijn rijbewijs gehaald en heb ik genoten van alle gezellige lessen samen met hem. Bedankt voor alles Richard! En ik raad je rijschool onwijs aan voor iedereen die op een leuke en goede manier zijn of haar rijbewijs wilt halen
- Rachel

Recensie Leonie de Vries

★★★★★
Autorijden, ik heb het 3 jaar voor me uitgeschoven door "angst" voor het rijden.  Totdat er gewoon een rijles werd gepland bij Richard en ik er niet meer onderuit kon. Vanaf les 1 voelde ik mij op mijn gemak in de auto en bij Richard en ebde mijn angst les na les steeds sneller weg. Het halen van mijn rijbewijs ging niet altijd even makkelijk maar Richard heeft me altijd weer het zelfvertrouwen geven en doorgezet zodat ik toch weer de auto instapte en toch mijn rijbewijs heb gehaald! Heel erg bedankt voor alles Richard. Zonder jou had ik het niet gekunt!
- Leonie de Vries

Super rijschool

★★★★★
De manier waarop je het beste leert is door plezier te hebben nou dat heb ik zeker gehad! Ik heb elke keer uitgekeken naar de gezellige en leerzame lessen van Richard en ben superblij dat ik geslaagd ben en ook nog eens in een keer. Zeker een aanrader!
- Anne

Recensie Robey Sikking

★★★★★
Na een lange tijd uitstel ben ik toch begonnen met lessen. Via via heb ik gehoord dat Richard goed, duidelijk en leuk les geeft. Daar kwam ik gelijk de 1e les achter. Ik vond het fijn dat Richard erg geduldig was en ook echt de tijd voor je nam. Ook vond ik het fijn dat hij bijhoud wat je de vorige les hebt gedaan, wat goed ging en wat de volgende keer beter kan. Dit aan het begin en het eind van de rijles word besproken. Ik heb de lessen altijd als leuk en leerzaam ervaren. Bedankt Richard!
- Robey Sikking

Top en gezellig

★★★★★
Erg leuke rijlessen gehad en vrij vlot mijn rijbewijs gehaald. Richard heeft een goede heldere uitleg en mocht het fout gaan wijst hij je direct op de fouten. Ik vond de rijlessen erg leuk en heb veel dingen meegemaakt. Richard geeft je vertrouwen in je eigen kunnen en leert je goed en veilig te rijden!
- Max Kortekaas

Stop met zoeken!

★★★★★
Na lang twijfelen bij welke rijschool ik zou gaan lessen heb ik op aanraden van een vriend voor Richard gekozen. Uiteindelijk nooit spijt van gehad, ik ben altijd met plezier in de auto gestapt! Richard is erg geduldig, zelfs na 5 keer verkeerd inparkeren voel je je niet bezwaard om het een 6e keer te proberen. Naast de goede uitleg ook erg veel gelachen tijdens de rijlessen. Kortom, als je op zoek ben naar een rijschool heb je hem nu gevonden!
- Pascal

Recensie Jet

★★★★★
Richard is een gezellige en goede rij instructeur, die je veel zelfvertrouwen geeft tijdens het rijden. Ik heb veel gelachen tijdens de lessen, waardoor ik ook met plezier afwachtte tot ik weer mocht. Door het geduld en de duidelijke uitleg van Richard kan ik nu veilig en zelfstandig de weg op. Kortom: een aanrader!
- Jet

top rijschool

★★★★★
Richard harstikke bedankt voor de leuke en goede lessen ik heb veel geleerd. En net als mijn broer in een keer geslaagd!
- sam

Goede lessen, met veel ruimte voor eigen inbreng!

★★★★★
Richard heeft mij vanaf het begin goed begeleid. situaties laten zien door middel van een tablet zorgde voor snelle en duidelijke uitleg. Naast de gezelligheid met Richard heeft lessen op persoonlijk tempo en geruststelling gezorgd voor het halen van mijn rijbewijs. Zeker een aanrader, bedankt Richard!
- Jesse van Haasteren

Super!

★★★★★
Via een vriendin kwam ik op deze rijschool en ze vertelde mij dat Richard een hele relaxte en aardige instructeur was. Ik besloot een proefles te doen en wist meteen dat dit de geschikte rijschool was. Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Richard en hij is een aardige, gezellige en behulpzame instructeur die het niet erg vindt wanneer je iets verkeerd doet of als je iets opnieuw wilt proberen. Als je wil leren rijden en ook nog een beetje wil lol wil hebben, zit je bij Richard wel goed. Bedankt!
- Loes C.

Recensie

★★★★★
2 maanden geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Nog niet eerder tijd gehad voor een recensie want inmiddels heb ik al ruim 2000 km afgelegd met mijn auto! Dit had niet gekund zonder het zelfvertrouwen wat ik met het lessen bij Richard heb opgebouwd! Nogmaals bedankt, ben blij dat ik voor Rijschool Richard Nell gekozen heb.
- Kim van den Berg

Top Rijschool

★★★★★
Ik ben eind 2015 begonnen met lessen bij Richard en heb mijn rijbewijs 9/10 maanden later gehaald. Ik kijk terug op een leuke en leerzame periode met Richard! Richard Nell is een echte aanrader! Veel gelachen, en veel leuke lessen gehad. Nogmaals bedankt voor alles Richard!
- Roy Komen

Super rijschool

★★★★★
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Richard. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd wat het heel duidelijk maakt. Ik ben dus zeer tevreden én in één keer geslaagd.
- Nick van Velzen

Helemaal toppie

★★★★★
Ik wilde al heel lang graag leren autorijden, maar zag altijd ontzettend tegen mijn eerste rijles op. Nadat ik veel goede dingen hoorde over Richard, heb ik mijn eerste rijles ingepland. Richard is super geduldig en legt alles heel duidelijk uit, hij vind het niet erg als je iets vaker fout doet en een onderdeel vaker herhaalt moet worden. Hierdoor voelde ik me helemaal op mijn gemak en waren mijn zenuwen uiteraard voor niks. Ik heb nooit meer tegen een les opgekeken! Ik ben daarom ook in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen! 🙂
- Linde

vertrouwd rijden

★★★★★
Zelf ken ik Richard al heel wat jaren. Ik ben ook al heel wat jaren in het bezit van m'n motorrijbewijs maar had toch de drang om mijn autorijbewijs te halen. Dat is inmiddels gelukt met de professionele hulp van Richard. Hij heeft altijd plezier in de lessen weten te stoppen zonder dat daarbij het doel uit het oog werd verloren.
- Jaap v.

Echte aanrader!

★★★★★
Richard onwijs bedankt voor de plezierige en leerzame rijlessen!
- Fleur K.

Goede ervaring

★★★★★
Richard heeft een fijne manier van feedback geven en geeft je vertrouwen tijdens het rijden. Dit zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Ook blijft hij altijd rustig en legt het je graag nog een keer uit. Hierdoor heb ik erg genoten van mijn rijlessen.
- Jim

Super rijschool!!!!!!

★★★★★
Mijn naam is Joris van Steggelen, ik ben 18 jaar oud en ben gaan lessen bij richard omdat het een jonge, spontane gozer is. Heb met heel veel plezier bij hem gelest, altijd leuke gesprekken in de auto en heel leerzaam!! Bedankt voor de goede lessen rich!! je bent een topper!! deze rijschool is zeker een aanrader!! Gr joris
- Joris

Geweldige rijschool, altijd gezellige sfeer in de auto

★★★★★
Ik was door een gratis eerste rijles via mijn broer dan toch maar begonnen aan mijn rijlessen, met een beetje een slecht gevoel, ik had niet echt het idee dat ik het ooit onder de knie zou krijgen. Maar Richard hield al vanaf de eerste les vol dat het binnenkort een gewoonte zou zijn en ja hoor, toch mooi mijn rijbewijs binnen. Heel erg bedankt voor alle steun, de gezellige sfeer in de auto, en de altijd relevante verbeterpunten voor mij specifiek. Richard wist altijd de zwakke (en sterke!) punten eruit te halen na lessen en dat is ook de reden geweest dat ik mijn rijbewijs haalde. Door elke les gericht op verbeterpunten te focusen is het gelukt om steeds weer wat verder te komen. Echt een topvent, bedankt Richard!
- David Salman

Top rij_

★★★★★
Richard is een prima instructeur. Hij legt het goed uit en herhaald het als je het niet begrijpt. Hij is positief en echt altijd optijd. Het rijexamen is spannend toch begon ik zelfverzekerd aan mijn rijexamen, dankzij richard. Ik heb een leuke rij-tijd gehad en ben in een keer geslaagd. Ik raad het iedereen aan!
- Myrthe van Amerom

Top rijschool!

★★★★★
Zodra ik 16 en 6 maanden was wilde ik graag gelijk beginnen met rijlessen volgen. Via Via hoorde ik dat Richard Nell een erg goeie rijschool was. Dus hup gelijk een proefles ingepland. De eerste rijles was ik wel een beetje gespannen maar vooral heel erg enthousiast, want ja, je gaat voor het eerst in een auto rijden. Zodra ik de auto instapte voelde ik me gelijk op mijn gemak. Richard is een hele rustige, geduldige en gezellige rij-instructeur. Hij vindt het niet erg om dingen honderd keer uit te leggen en blijft rustig. Ook haalt hij altijd het positieve naar boven wat de leerling vertrouwen geeft en dat is super fijn. Ook legt hij uit door middel van plaatjes, tekeningen en de Ipad. Elke les was weer super gezellig en leerzaam, de tijd vloog voorbij. Richard heel erg bedankt!
- Larisa Lasamahu

Top rijschool

★★★★★
Vanaf de eerste les was het al lachen en genieten. Richard heeft altijd vertrouwen getoond en ik voelde me altijd op mijn gemak bij hem in de auto. Hij zorgde ervoor dat ik zin had om auto te rijden en dat ik ervan genoot. Ik voelde nooit druk en heb super veel gelachen. Je kan overal over praten en hij weet ook over heel veel dingen mee te praten. Een erg fijne ervaring door een erg fijne man:) Bedankt Richard!!
- Hidde Carol

Richard bedankt

★★★★★
Vanaf het begin heb ik met plezier naast je gezeten. Bedankt voor de leerzame lessen. Voor de volgende leerlingen succes !
- Boyd van steijn

Top rijschool

★★★★★
Richard is een hele aardige en goede instructeur. Hij legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat er niks mis kan gaan ongeacht de situatie. Hij geeft niet alleen aan als er iets fout gaat, maar juist ook als er iets goed gaat. Dat vond ik zelf heel erg fijn en bleef ik met plezier lessen.
- Roxy

Bedankt Richard!

★★★★★
vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs examen! En dat dankzij Richard!! Na een tijdje het te hebben uitgesteld toch weer het rijden opgepakt nadat ik eindelijk mijn theorie had gehaald. En nu na een paar lessen mijn rijbewijs gehaald! Richard ontzettend bedankt voor je geduld en vertrouwen, je zal gemist worden!! Liefs Sanne.
- Sanne zierikzee

Super rijschool!

★★★★★
Richard, bedankt voor de duidelijke en goede lessen! Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Echt een aanrader!
- Selena Loumpranos

Top rijschool

★★★★★
In 5 maanden mijn theorie en praktijk gehaald dankzij de leerzame en goede lessen van Richard. Rich wist altijd de verbeterpunten eruit te halen waardoor je elke les weer wat leerde. Bedankt voor alles Rich. En een aanrader voor alle komende autochauffeurs!
- Odette Groen in 't Woud

recensie

★★★★★
Zowel theorie als praktijk in één keer gehaald dankzij de fijne en leerzame lessen van Richard. Hij was altijd rustig, positief en gezellig. Als er een keer iets fout ging gaf Richard me altijd goede instructies om het volgende keer goed te doen. Ontzettend bedankt voor de leuke rijlessen!
- Anne Duijn

Top rijschool!

★★★★★
Ik begon mijn rijlessen bij een andere rijschool in Leiden waar ik me al snel niet op mijn gemak voelde. Via vrienden had ik al vele verhalen over Richard gehoord en vanaf het begin van mijn rijlessen baalde ik dat ik niet gelijk bij hem was begonnen. Gelukkig durfde ik uiteindelijk de stap te nemen om te stoppen bij mijn eerste rijschool en rijlessen te gaan nemen bij Richard Nell. Ik heb sindsdien veel meer plezier en vertrouwen gekregen in het rijden en dankzij Richard ook mijn rijbewijs gehaald. Ik kan dus zeker Rijschool Richard Nell bij iedereen aanraden!
- Alicia

Top rijschool

★★★★★
Richard, heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen! Zeker een aanrader!
- Doris van den Assem

Top rijschool

★★★★★
Richard is een geweldige instructeur. Ik ben bij hem terecht gekomen nadat ik veel positieve verhalen over hem had gehoord. Die verhalen kan ik achteraf alleen maar bevestigen. Hij legt altijd helder en rustig uit en benadert alles met een vleugje humor. Het contact via whatsapp is erg gemakkelijk en Richard reageert altijd vlot. Ik keek elke keer weer uit naar de volgende rijles. Het is bijna jammer dat het zo snel is gegaan. Al met al zeer aan te raden dus!
- Guido Jonker

TOP

★★★★★
Richard heeft veel geduld en vindt het niet erg om iets nog een keer uit te leggen. Hij heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Super bedankt!
- Anne-Sophie Smit

Rijschool

★★★★★
Vanaf de eerste les super goed geholpen. Heel snel goed leren rijden. Een echte aanrader!
- Ted melzer

Leuke lessen

★★★★★
Richard is een leuke, spontane instructeur waarbij je goed les krijgt! In 1x geslaagd. Bedankt Richard!
- Daniel

super

★★★★★
Richard is een goede rustige rij-instructuur die leuke rijlessen geeft. heb in 1 keer me rijbewins bij hem weten te behalen. Richard bedankt voor de leuke rijlessen!
- sam van kempen

Top rijschool

★★★★★
Top rijschool!!! Goed leren rijden bedankt Richard
- Cas

Super!

★★★★★
Vandaag mijn rijbewijs mogen behalen met behulp van alle leuke, en leerzame rijlessen van Richard. De lessen waren altijd gezellig (met humor) en bevatte alles wat ik nodig had om mijn rijbewijs te behalen. Richard is rustig en legt alles goed en duidelijk uit. Wanneer je iets niet begrijpt dan herhaalt Richard het rustig of legt het op een andere manier uit waardoor je het wel begrijpt. Ik zou iedereen aanraden om bij Richard te lessen. Richard bedankt voor alles!
- Nadine Van Seggelen

Super!

★★★★★
Wat heb ik het naar me zin gehad met Richard ! Veel gelachen en nog veel meer geleerd !! Super bedankt voor alles 😀
- Julia Jansen

Super!

★★★★★
Hallo mijn naam is Dax van Leeuwen en ik ben 17 jaar. Toen ik 16,5 werd ben ik gelijk begonnen met lessen. Aan het begin vond ik dit natuurlijk erg spannend maar door Richard viel het uiteindelijk allemaal wel mee. Richard was streng waar hij streng moest zijn maar was ook zeker een zeer gezellige instructeur. Door Richard ben ik dan ook na 26 lessen in een keer geslaagd. Wat een super rijschool. Een echte aanrader als je het mij vraagt!
- Dax

Super rijschool

★★★★★
Vandaag rijbewijs gehaald met Richard! Hij is rustig, heeft veel geduld, legt goed uit en er is altijd een leuk praatje, grapjes in de les. Heb met heel veel plezier de lessen gevolgd. Echt een aanrader!
- Sigrid

Top rijlessen!

★★★★★
Na 29 lessen erop te hebben zitten en mijn examen in 1x keer gehaald te hebben, kan ik alleen maar terugkijken op een leerzame en leuke tijd bij Richard! Al vanaf les één stelde Richard me op mijn gemak en gaf goede en duidelijke aanwijzingen. Naast de leerzame instructies was het altijd gezellig en ging ik met veel plezier de auto in. Bedankt voor alles Richard en ik zal de leuke gesprekken missen! Echt een top rijschool!!
- Jort

Top rijschool

★★★★★
Met Richard is het altijd gezellig in de auto. Hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ook fouten maken is geen probleem. Snap je iets niet, na de uitleg snap je het nog steeds niet dan legt hij het nog 100 x uit. Bedankt voor de leuke leerzame en gezellige lessen!
- Laura

Top!

★★★★★
Bij richard is het nooit vervelend geweest om een rijlesje te moeten volgen. Altijd erg duidelijke uitleg gehad, Richard zorgt ervoor dat je goed zelfvertrouwen ontwikkeld in het rijden en daarnaast ook een gezellig praatje elke rit. Al met al hele fijne rijschool
- Iris van Rijn

Wat een topper!

★★★★★
Wat ben ik blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Het was fijn dat Richard altijd de tijd nam om dingen uit te leggen en dat hij dat ook op een rustige manier deed. Ik kan zeggen dat ik met plezier naar elke les ben geweest en ik ga het lessen met Richard zelfs een beetje missen
- Lois

Top lessen!

★★★★★
De lessen van Richard waren heel fijn. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en als je iets niet begrijpt legt hij het rustig nog een keer uit! Richard heeft mij vanaf het begin op me gemak gesteld en mede daardoor ben ik in 1x geslaagd!
- Anne

713012935

★★★★★
Wat ben ik blij met Richard! Al 32 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs, in 20 lessen en in één keer geslaagd. Dat lijkt heel goed... maar ik geloofde er zelf helemaal niet in. Nog drie keer gereden in een busje, heel anders dan in de lesauto. Dat vond ik helemaal eng! Met het gevolg dat ik 31 jaar niet had gereden. Totdat mijn dochter een rijles van Richard cadeau kreeg omdat ze een jaar haar rijbewijs had. "Die is voor mij" dacht ik toen... Richard stelde me al snel op mijn gemak en gaf me het vertrouwen dat ik het echt wel kon. Inmiddels rij ik weer en ben over mijn rijangst heen. Mijn man en kinderen hadden dit nooit verwacht en ikzelf al helemaal niet. Richard heeft me geweldig geholpen en ik zou iedereen, die net als ik niet meer durft te rijden, willen aanraden gauw contact op te nemen met Richard.
- Ineke

SUPER!

★★★★★
ik ben in januari begonnen met lessen bij Richard. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en we hebben veel gelachen tijdens de lessen. Vooral de duidelijke manier van lesgeven vond ik erg fijn. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en eigenlijk nooit een stressmoment gehad in de auto. Ik ben heel erg blij dat ik voor Richard gekozen heb en zal hem dan ook aan iedereen aanraden!!
- Fleur

Recentie Milan

★★★★★
Voor mij was dit de perfecte aanpak, persoonlijke aandacht en als iets niet lukte werd er altijd gezocht naar een (grappige) manier voor mij om het wel te begrijpen en te onthouden! Geen slecht woord over te spreken! Richard heel erg bedankt! Ik vond het leerzaam maar ook erg gezellig:) groetjes milan
- Milan

Supergoede rijlessen!

★★★★★
Ik raad iedereen die wil leren autorijden aan om rijlessen te nemen bij Richard! Hij werkt heel gestructureerd, houdt je voortgang goed bij en weet na iedere les precies te vertellen wat er goed ging en waar je de volgende keer op moet letten. Hij legt nieuwe vaardigheden en ingewikkelde verkeerssituaties superduidelijk uit (soms met artistieke tekeningen op de tablet). En dat altijd op een geduldige en positieve manier! Daarnaast is Richard volgens mij permanent in een goed humeur en stelt hij je op je gemak in de auto. Kortom, een top rij-instructeur! Bedankt Richard!
- Joyce

Leuke rijschool

★★★★★
Niet alleen een super rijschool qua lesgeven, maar ook erg gezellig en altijd positief. Een echte aanrader voor als je aan je rijlessen gaat beginnen. geen slecht woord over de rijlessen van Richard!
- Sten T.

Top rijschool!

★★★★★
Erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Richard past zijn lessen aan op de situatie, met als hoofddoel jou vlot, veilig en zelfstandig te kunnen laten autorijden. Als je een bepaald onderdeel nog niet helemaal onder de knie hebt, past Richard zijn les daarop aan en legt hij het nogmaals uit. Daarnaast zorgt Richard ervoor dat de lessen niet saai worden, maar juist gezellig! We hebben een hoop gelachen maar ook een hoop serieuze zaken besproken. Ik heb het naar mijn zin gehad in de auto en mag het nu alleen gaan doen. Richard bedankt!
- Leon

Hartikke goed

★★★★★
ik had altijd zin om bij Richard in de auto te stappen. De lessen waren allemaal goed en er hoort natuurlijk ook een beetje gezelligheid bij. Het is hier goed en gezellig en dat resulteerde ook dat ik bij mijn praktijk in 1 keer slaagde. Goed keus gemaakt om bij jou te rijden Richard! Zeker een aanrader. hartstikke bedankt bedankt
- Rick

Top rijschool!

★★★★★
Richard is een super toffe rijinstructeur die met veel plezier jou helpt met het krijgen van je rijbewijs! In de auto was het altijd gezellig, zo stond de radio aan en zong hij nog net niet mee. Richard weet je goed op je gemak te stellen en leert je van alles door zijn handige trucjes of grappige verhalen. Kortom, super fijne lessen en een hele leuke rijinstructeur!
- Tim van Haasteren

TOP

★★★★★
Heel wat uren naast Richard doorgebracht maar altijd was het gezellig. Hele duidelijke opbouw en meer dan goed voorbereid op het halen van m'n rijbewijs!
- Maurits H

Richard is een toppertje!

★★★★★
Dit jaar had ik eindelijk de moed verzameld om aan mijn rijbewijs te gaan beginnen. Ik had al meerdere verhalen over Richard gehoord (allemaal super positief) via vrienden en kennissen, dat ik uiteindelijk besloot contact op te nemen met Richard. Van het een kwam het ander en zo had ik mijn eerste rijles. Richard bleef altijd positief, gaf mij vertrouwen, hield goede moed erin en als je iets niet begrijpt legt hij het graag nog eens uit. De rijlessen waren altijd gezellig en we hebben ook veel lol gehad, maar als het moest ook even serieus. Richard bedankt voor alles, ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen!
- Joy Berntzen

Rijschool Richard

★★★★★
In mei 2018 begon ik met de rijlessen van Richard. 6 maanden later ben ik in één keer geslaagd. Richard stelt je enorm op je gemak in de auto. Hij komt met grappige verhalen, en vraagt je altijd over jou leven. En anders zet hij muziek op de radio aan. Het is altijd gezellig. Ook geeft Richard in ingewikkelde verkeerssituaties erg goede uitleg. Je zet de auto dan aan de kant en hij laat de hele situatie zien op het tablet. Je bent echt klaar voor het examen na de lessen van Richard.
- Stan

Recensie sem

★★★★★
Ik ben begonnen bij Richard eind 2017. Je kunt bij Richard alles op je gemak doen. Richard legt dingen goed rustig uit. Wanneer je een fout maakt tijdens het rijden, zal Richard de verkeerssituatie uitleggen zodat je kan herinneren waar je de fout maakte en wat er fout ging en hij zal vertellen wat je kan doen om het de volgende keer te voorkomen. Ik zou Richard zeker aanraden bij mij vrienden zouden ze niet allemaal al hun rijbewijs hebben of bijna.
- Sem.G

Beste Rijschool ooit!

★★★★★
Beste Richard, Ik wil je super graag bedanken voor de goede en gezellige lessen. Je hebt me perfect leren rijden. Fout die ik maakte vatte je goed op en verbeterde mij daar op de juiste manier. Zonder jou had ik het nooit gehaald! Echt een hele goede aanrader!! Succes met de rijschool!
- Ruben van de Meeberg

Bedankt!

★★★★★
Richard legt alles goed en duidelijk uit met hulp van voorbeelden. Wel laat hij je eerst zelf nadenken, dat helpt met onthouden wat je fout deed en wat je beter kan doen. Hij geeft goed les, maar het was ook gezellig. Ik zou hem zeker aanraden!
- Emma

Top!!

★★★★★
Super goede rijschool, Richard is erg goed in het uitleggen en heeft veel geduld, je voelt je op je gemak en je gaat altijd met een goed gevoel naar huis na de rijles. Je kan het zien aan de andere recensies hier, je zult geen spijt krijgen van het kiezen van deze rijschool!
- Luke

Rijschool Richard

★★★★★
Ik heb me altijd vermaakt in de auto en vind dat ik goed les heb gekregen. Ik vind dat alles duidelijk uitgelegd is en dat het niet erg was om fouten te maken.
- Daan

Super goed!

★★★★★
Richard geeft super enthousiast en op een leuke manier les. Het was altijd gezellig maar ook zeker leerzaam bij Richard in de auto. Echt een aanrader!
- Oliver van der Linden

Top rijschool

★★★★★
Na wat problemen gehad te hebben met cbr was ik bijna mijn rijbewijs kwijt dankzij de lessen van richard mocht ik na een 2e poging toch mijn rijbewijs houden richard bedankt!!!!!
- Wesley Korbee

Super rijschool!

★★★★★
Top rijschool! Goede uitleg, gezellige lessen en een leuke rij instructeur! Wat wil je nog meer? Top Richard bedankt voor alles en veel succes met de rijschool verder! Tot in de toekomst!
- Thijs kleverlaan

Top lessen

★★★★★
Als ik het vergelijk met andere mensen, en hun ervaringen met rijlessen kan ik eerlijk zeggen dat Richard het als een van de beste doet. De lessen zijn leerzaam en onwijs gezellig, en ik keek er nooit tegenop. Ook zorgt Richard er altijd voor dat er een nadruk wordt gelegd op de positieve punten, en dat de kritiek altijd opbouwend is. Al met al een top rijschool
- Koen de Vriend

Richard Bedankt!

★★★★★
Ik ben super blij dat ik net als mijn zus bij Richard ben gaan lessen. Zijn lessen zijn super gezellig! Ik heb veel geleerd en raad iedereen aan bij hem te gaan lessen!
- Pauline S.

623493617

★★★★★
Richard, bedankt voor de fantastische rijlessen. Ik heb inmiddels jouw al aangeraden aan andere.
- Remco Langemaire

Vertrouwd

★★★★★
Dankzij Richard's gezellige en goede lessen ben ik vorige week in 1x geslaagd voor mijn rij-examen. Fijn hoe Richard alles rustig uitlegt aan je. Nu lekker mijn eigen kilometers maken. Bedankt
- Dorien van den Berg

Sterke lesgever!

★★★★★
1ste keer geslaagt dankzij goede lesgeving. zonder twijfel oefent hij zijn werk fanatiek en met liefde zijn werk uit, en zorgt ervoor dat je zo voorbereid mogelijk bent voor het examen. Absoluut een aanrader voor jezelf & vrienden.
- Jack

Top Rijschool

★★★★★
Door Richard waren de rijlessen hier altijd goed en leuk, iets waardoor ik me rijbewijs snel en in 1 keer heb gehaald. Wanneer ik veel vragen had of iets niet begreep heeft Richard dat heel goed uitgelegd op soms verschillende manieren als dat nodig was. Hij heeft hier situaties bij gebruikt die je zelf bent tegengekomen in de auto en gaf hier dan ook aan wat goed was en minder goed. Dus als je opzoek bent naar een goede en gezellige rijschool zal ik deze rijschool zeker aanbevelen! Richard Bedankt!!
- Stan

Super!

★★★★★
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Richard. Hij is heel rustig en vind het niet erg om dingen 100x uit te leggen. De lessen waren gezellig en heel leerzaam. Als ik het gevoel had dat het niet zo goed ging zorgde Richard ervoor dat ik er niet te veel over ging stressen en legde hij op een duidelijke manier uit hoe ik het beter zou kunnen doen. Echt een aanrader voor iedereen! Bedankt voor alles!
- Daniëlle

Super rijschool

★★★★★
De lessen bij Richard zijn super gezellig en leerzaam. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ik ben in 1x geslaagd en ik raad het dan ook iedereen aan om bij Richard te gaan lessen!!!
- Bastiaan Bauman

Wereldse rijschool!

★★★★★
Altijd leuke gezellige rijlessen met richard. Naast de gezelligheid ook zeer effectieve lessen waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Richard bedankt!
- Wessel

Geweldige rijschool

★★★★★
Super gezellig altijd met Richard. Heerlijk lessen en goed voorbereid je examen in gaan.
- Lex

Aanrader!!

★★★★★
Ik heb hele gezellige en goede lessen bij Richard gehad! Ik zat door mijn tussenjaar een paar maanden in het buitenland, maar dat was allemaal geen probleem, kon de rijlessen gelijk als ik terugkwam weer oppakken gelukkig. Heb mijn examen in 30 lessen gehaald, heel blij mee! Bedankt Richard!
- Christiane

Top rijschool

★★★★★
Heb altijd veel genoten van mijn rijlessen bij Richard, hij zorgt dat je je op je gemak voelt en legt alles op een goede duidelijke manier uit. Heb iedere keer weer veel kunnen lachen en gelukkig ook veel geleerd. Bedankt voor de altijd gezellige lessen en ik zou het zeker aan andere aanraden.
- Fleur Bonnet

Goede en leuke rijschool!

★★★★★
Richard geeft uitstekend rijles! Hij legt je goed uit waar je zwakke punten zitten, waarom bepaalde dingen op een specifieke manier moeten, en laat je vooral eerst even nadenken voor dat hij het antwoord geeft. Goede en duidelijke instructies, maar ook een leuke babbel maken de lessen altijd prettig. Kortom, echt een aanrader!
- Gijs Verhoeff

Goed & gezellig

★★★★★
Richard legt goed uit, met voorbeelden op een tablet. Blijft geduldig totdat het wel lukt. Gezellige lessen, is niet erg om wat langer te zitten als je examens niet in een keer lukken. Wilt graag begrijpen wat er fout ging en daarmee te helpen.
- Niels

Top rijschool

★★★★★
Goeie rijschool Richard leert je alles op een duidelijke en vlotte tempo als je een fout maakt is het niet erg dan doe je het altijd opnieuw en dan gaat het wel goed super tevreden altijd gezellig in de auto
- Janine

Genoten

★★★★★
Richard geeft duidelijk les, legt alles goed uit zodat je het vlot onder de knie heb. M aar toch het allerbelangrijkste vond ik dat het elke les gezellig was, van de eerste tot de laatste les heb ik het naar me zin gehad. Bedankt Ries.
- Max v.

Lachend leren

★★★★★
Bij Richard in de auto is het altijd gezellig! Met de tablet wijst hij precies een foto aan van het kruispunt waar je de fietser net niet had gezien, super handig. Eerst durfde ik niet veel om me heen te kijken en lette ik alleen maar op het stuur. Door het bordenspel moest ik wel. Super bedankt voor de lessen Richard!
- Anouk

Zeer Goede Ervaring

★★★★★
Door de leuke persoonlijkheid en goede les wijze heb ik de rijlessen zeer goed ervaren. Elke les was erg leerzaam, duidelijk en nog gezellig ook! Wat ik persoonlijk ook een plus punt vind is dat als ik een vraag had, Richard niet meteen het antwoord gaf maar mij door middel van een andere vraag aan mij, mij zelf liet nadenken waardoor ik het antwoord op mijn eigen vraag zelf kon beantwoorden. Ook houd Richard de voortgang van de lessen goed bij waardoor je in de vervolg les meteen je minder sterke punten extra kan aanpakken. Richard heel erg bedankt, succes met alles. En zal wel missen naast me als ik achter het stuur stap Groet tevreden klant Jasper
- Jasper van kesteren

Klasse rijschool

★★★★★
De rijlessen van Richard waren niet alleen erg goed, maar ook erg gezellig. Het was altijd rustig in de auto en wanneer je iets fout deed, werd er altijd rustig gereageerd. Één van de dingen die positief opviel was bij het beantwoorden van vragen. Richard gaf niet direct het antwoord, maar liet je erover nadenken. Dit zorgde ervoor dat je automatisch ook over andere dingen gaat nadenken en zo meer leert. Het is ontzettend aan te raden om hier je rijlessen te volgen.
- Thijs O.

bedankt!!

★★★★★
Richard werdt mij aanbevolen door meerdere vriendinnen. De lessen zijn altijd leuk en gezellig. Er hangt een relaxte sfeer in de auto en fouten maken maakt helemaal niet uit. ik heb mij altijd heel erg op mijn gemak gevoelt, het heel leuk gehad en natuurlijk veel geleerd!!
- Isabelle

Top!

★★★★★
Altijd hele gezellige en fijne lessen bij richard gehad! Richard legt alles op een rustig en duidelijke manier uit en laat je vooral zelf veel nadenken over situaties. Hij heeft veel geduld en besteed tijdens de rijles de volle aandacht aan jou. Super rijschool, in een half jaar m’n rijbewijs gehaald! Richard bedankt !!
- Tess

Aanrader!

★★★★★
Ik heb me tijdens de lessen altijd op mijn gemak gevoeld. Richard gaf tips waar het nodig was en bleef daarbij altijd rustig. De lessen gingen precies op het goede tempo; snel, maar niet zo snel dat het te veel werd. Naar mijn gevoel heb ik geen les te veel gehad en is Richard altijd eerlijk geweest over hoe ik ervoor stond. Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen en raad hem zeker aan!
- Teresa

Heel fijn

★★★★★
Richard is een hele goede instructeur. De sfeer in de auto is heel fijn en de manier van lesgeven is optimaal. Fouten maken mag, en ze worden op de juiste manier samen opgelost. Ik ging met plezier naar rijles, dat kan niet iedereen zeggen. Dat komt omdat Richard een fijne, aardige instructeur is en ook nog een goed gevoel voor humor heeft. Het is belangrijk dat je je goed voelt in de auto want dat bevordert je manier van autorijden, bij Richard is dat zeker het geval. Daarnaast is Richard 24/7 bereikbaar, zelfs als hij op vakantie is maakt hij tijd voor zijn leerlingen. Kortom; lessen bij Richard Nell is een echte aanrader. Doen!
- Karlijn van der Poel

Top rijschool!

★★★★★
Ik ben begin 2019 begonnen met mijn rijbewijs en 8/9 maanden later heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik kijk terug op een erg leerzaam maar ook gezellige periode met Richard. Richard is echt een aanrader! Nogmaals Richard bedankt voor alles.!
- Enno K.

Recensie Marit Wit

★★★★★
Op m’n 17e begonnen met rijlessen bij Richard en na 4x gezakt te zijn op m’n 18e nooit de moed verloren door Richard en ik had nog elke keer zin in de rijlessen. Nooit heb ik opgezien tegen rijlessen en het was altijd zo gezellig! Ondanks dat ik niet de grootste ster was achter het stuur heeft Richard mij altijd op m’n gemak gesteld en me het gevoel gegeven alsof fouten maken echt niet erg was. Toen ik eindelijk geslaagd was was ik ook zo blij en dankbaar! Bedankt voor alle lessen Richard! Zeker een aanrader 🙂
- Marit Wit

Top rijschool

★★★★★
Gisteren onze jongste geslaagd. Alle drie onze kinderen hebben niet alleen super les gehad maar zijn vooral met heel veel plezier naar de lessen gegaan en in 1 keer bij Richard geslaagd!
- Kees

Aanrader!

★★★★★
Ik wil iedereen die op de site van Richard aan het kijken is op het hart drukken om bij hem te komen lessen. Richard maakt altijd tijd vrij voor z’n leerlingen, en laat je meteen op je gemak voelen. Ik heb met onwijs veel plezier de stappen naar mijn examen bij hem in de auto gezet. Je leert onwijs veel en op een hoog tempo, maar er is ook tijd voor gezelligheid en grapjes dus voor mij was dat een perfecte combinatie. Dus als je een goede en gezellige rijinstructeur wilt: kom bij Richard! Groetjes
- Veerle

Top rijschool!!!

★★★★★
Ik ben begonnen bij Richard Nell in maart 2019. Bij Richard in de auto zitten was altijd gezellig, hij stelt je snel op je gemak en geef duidelijk aan wat er elke les gaat gebeuren. Richard is een hele aardige vent en ik heb het altijd naar me zin gehad. Ik ben eind 2019 geslaagd en ook mijn broers hebben bij Richard een fijne tijd gehad ik raad rijschool Richard Nell dan ook zeker aan iedereen aan. Richard nogmaals bedankt voor alle gezellige lessen!!!
- Jaap de Vriend

Aanrader!

★★★★★
Na een korte tijd in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen. Super leerzame en gezellige rijlessen gehad. Bedankt Richard!
- Lara Oosterbroek

Top rijschool!

★★★★★
Toen ik 16.5 was ben ik direct begonnen met rijlessen bij Richard. Nu na 29 lessen in 1 keer geslaagd. Hele goede ervaring met Richard gehad! Bedankt!
- Nadine Schümmer

Top rijschool

★★★★★
Ik heb rijles gehad bij Richard. Het was altijd gezellig en hij is een hele relaxte vent. Daarnaast had hij veel geduld. Ik zou hem dus zeker aanraden!
- Stan van Rijn

Zenuwen? Geen probleem!

★★★★★
Ik ben Maaike, 34 jaar en tot nu toe geen behoefte gehad om mijn rijbewijs te halen. Ik had hem puurweg niet nodig èn ik was ontzettend bang/nerveus om de stap te zetten en er aan te beginnen. Tot vorig jaar een vriendin van me ineens ging starten met rijlessen. Ze vertelde me over haar instructeur, Richard, en dat ze helmaal niet het idee had iets verkeerds te doen, zich druk hoefde te maken, zich zeer op haar gemak voelde in de auto en het vooral heel gezellig was. Dus na een hoop wikken en wegen, tóch de stap gezet. De proefles aangevraagd, en ik kreeg gelijk advies over hoe dit aan te pakken en hoe dit in zijn werk zou gaan. Ik was alsnog doodsbang; ík zou dit gaan doen.. Trillend als een rietje stapte ik de auto in en daar ging ik. Richard heeft me de hele les positief benaderd, duidelijk stap voor stap verteld wat er zou gaan gebeuren, met een vleugje humor tussendoor. Dat was de ijsbreker, de volgende lessen waren dan ook zo gepland. Nog steeds waren er wel zenuwen in het spel, maar die praatte Richard wel onder de tafel. Nergens voor nodig, niks aan de hand, je kan dit! En inderdaad, 26 februari was het zover, afrijden.. En in 1 keer geslaagd! Mezelf druk lopen maken voor eigenlijk niks, Richard bereid je heel goed voor op zo een positieve, duidelijke manier, waarbij humor ook centraal staat, dat je eigenlijk niet anders kán dan slagen. Richard, heel erg bedankt voor alles!!
- Maaike Willemsma

Aanrader

★★★★★
Ik ben in 2019 begonnen met lessen bij Richard en ik was vanaf het begin tevreden en dat is niet meer veranderd. Het is een echte aanrader voor iedereen, mensen die snel stressen, mensen die moeite hebben met het rijden en alles wat hier mee te maken heeft.
- Jordi van der Zwart

Top rijschool!

★★★★★
Richard legt alles duidelijk uit en geeft altijd goede en duidelijke feedback zodat je weet hoe je er voor staat. Bovendien is hij ook gewoon erg aardig waardoor de lessen niet alleen leerzaam, maar ook gezellig zijn. Ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Richard!
- Thijmen Vervaet

Goede ervaring!

★★★★★
Richard is een heel gezellige vent, die je je snel op je gemak laat voelen in de auto. Of je nou bang bent, een beperking hebt of iets anders. Het maakt allemaal niet uit,want deze rijschool regelt het. Ik raad de rijschool zeer zeker aan en scoort op veel vlakken erg hoog. Bedankt Richard!!
- Kees Oosterhout

Fantastisch!

★★★★★
Al vanaf de eerste les gaf Richard duidelijke en goede instructies, stelde hij mij op mijn gemak en was hij geduldig. Daarnaast was het gezellig en hebben we veel gelachen. Ik keek altijd erg uit naar de lessen. Verder was Richard erg flexibel terwijl ik lange tijd een knieblessure had. Ik kon kort van tevoren overleggen en eventueel de lessen verzetten als mijn knie toch nog niet helemaal hersteld bleek. Ik ben in één keer geslaagd! Richard, veel dank voor de leuke en leerzame lessen!
- Toon Stoker

Top rijschool!

★★★★★
Eindelijk mijn rijbewijs! Wat ben ik er blij mee 🙂 Ik heb een top tijd gehad en heb op mijn eigen tempo alles zorgvuldig geleerd! Ik was niet de makkelijkste leerling..Ik had veel last van faalangst bij examens. Toch gaf ik niet op en mede dankzij Richard, die mij er doorheen heeft gesleept en mij vertrouwen heeft gegeven.
- Chiara

Top rijschool

★★★★★
Al vanaf het begin had ik een prettig gevoel in de auto. Ik ging altijd met plezier naar de lessen, en heb veel gelachen. Deze rijschool is zeker aan te raden!
- Pheline de Tombe

Een Geslaagde Rijschool

★★★★★
In één keer geslaagd bij een "geslaagde" rijschool! Richard geeft duidelijk uitleg en deelt vanuit passie zijn kennis en rijervaring. Zo kreeg ik na iedere les uitgebreid feedback en leerde ik daarnaast extra dingen over bijvoorbeeld de werking van het voertuig. Zijn enthousiasme en betrokkenheid naar de leerling toe maakten iedere les tot een onvergetelijke ervaring. Rijschool Richard Nell is echt een aanrader!
- Charlotte

Super rijschool!!!!

★★★★★
Mijn praktijk examen in één keer behaald met dank aan Richard. Ik had altijd veel zin in mijn rijlessen omdat het onwijs gezellig is in de auto. Richard probeert rijles zo leuk mogelijk te maken voor de leerlingen door met ze in gesprek te gaan en af en toe een grapje te maken. Dit helpt heel erg, want omdat het zo gezellig is pik je het rijden sneller op!!! Ik raad dan ook zeker Rijschool Richard Nell aan bij anderen!
- Pepijn Smit

Super rijschool !!!

★★★★★
Ik ben begonnen bij een andere rijschool. Hier ging het allemaal niet zo goed. Ik hoorde super goede verhalen over Richard. Toen heb ik een proefles bij Richard gevolgd. Hij stelde me heel erg op me gemak en sinds dien ben ik gaan rijden bij Richard. Wat ik heel fijn vind aan Richard is dat hij na de rijles even een moment neemt om rustig de feedback te bespreken. Niet heb ik alleen goed leren rijden bij Richard maar het was ook altijd super gezellig. Rijschool Richard Nell is zeker een aanrader!!
- Blanca

Fantastische rijschool!

★★★★★
Vanaf les nummer 1 werd ik al gelijk op mijn gemak gesteld door Richard. De lessen worden op een fijn tempo opgebouwd, waarbij je fijne tips en feedback krijgt. Daarnaast was het altijd gezellig met Richard en heb ik onwijs met hem gelachen. De lessen voelden totaal niet als een verplichting en ik ging er altijd met veel plezier naartoe. Ik vond het onwijs leuk en heb goed leren rijden. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!!!
- Susan Dekker

Wereldse rijschool

★★★★★
Toen ik begon met rijlessen vond ik het toch wel redelijk spannend, maar door de aanpak van Richard voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ik heb altijd gelachen en veel plezier gehad tijdens de lessen, Richard bedankt!
- Luuk

Topp Rijschool!!!

★★★★★
Goede overzichtelijke rijlessen en een fijne en gezellige sfeer in de auto. Richard bedankt voor je geduld en de leuke rijlessen!! Ik raad deze rijschool zeker aan!!!!
- Alec van Kempen

Top rijschool!

★★★★★
In één keer geslaagd bij Richard! Hij legt alles altijd heel rustig en duidelijk uit. Ik heb met veel plezier in de auto gereden. Dankjewel voor alles !!!
- Marijn Kolkman

Werelds

★★★★★
Ik had goede verhalen gehoord over Richard en vanaf de eerste les maakte hij deze verhalen meteen waar. Hij stelt je op je gemak tijdens het rijden, is geduldig en geeft je duidelijke instructies. De gezelligheid in de auto zorgt ervoor dat ik zo snel mogelijk een nieuwe les wilde inplannen. Tussen de gezelligheid door leer je ook echt hoe je goed moet rijden. Het resultaat mag er zijn: ik ben in één keer geslaagd. Mijn advies is dan ook: meld je zo snel mogelijk aan bij Richard!
- Pieter

Hier maak je stappen

★★★★★
Vanaf dag 1 werd ik al gelijk op mijn gemak gesteld. De lessen worden op rustig of niveau opgebouwd, waarbij je fijne tips en feedback krijgt. Daarnaast was het altijd gezellig en hebben we veel gelachen tijdens de lessen bedankt.
- Dairmuid Renaud

Top rijschool

★★★★★
Ik heb een enorm leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen. Richard is een hele gezellige, rustige en geduldige rijinstructeur. Hij legt alles heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Naast de goede lessen is hij ook erg geïnteresseerd in jou. De eerste vraag is altijd: Hoe gaat het met je? Ik ben altijd met heel veel plezier gaan rijden. Hij heeft mij super goed voorbereid op het afrijden en ben daardoor ook in 1x geslaagd. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.
- Imme Blok

Goede lessen

★★★★★
Naast gezelligheid ook een goede en duidelijke manier van uitleggen. Mede dankzij Richard in een keer geslaagd!
- Menno

Fijne rijlessen

★★★★★
Een tijdje terug ben ik begonnen met rijlessen nemen en vond het in het begin nog best wel spannend. Maar al snel voelde ik me helemaal op mijn gemak met Richard als instructeur. Hij legt alles erg duidelijk en rustig uit en staat open voor alle vragen die je hebt. Echt een top instructeur dus met leuke en leerzame lessen!
- Anne Sellies

Super

★★★★★
Op 17,5 jaar oud ben ik begonnen met lessen bij richard altijd heel gezellig in de auto en super relaxed nu net na mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs gehaald en dat allemaal door de goede lessen van richard
- luuk Van t land

Super rijschool

★★★★★
Hele leuke en gezellige rijlessen met Richard maar vooral erg leerzaam! Dankjewel!
- Charlotte

Super rijschool

★★★★★
Met Richard is het super om te lessen. Hij houdt van een grapje en kan ook serieus zijn. Ik denk dat ik ondanks de corona nergens zo snel mijn rijbewijs had kunnen halen. Bedankt Richard!
- Luuk Ruijgrok

Fijne lessen gehad

★★★★★
Rijden met Richard was altijd gezellig en hij geeft goede begeleiding. Zelf dingen uitvinden als je dat wil maar ook van te voren de goede kennis meegeven. Bedankt voor de lessen!
- Koen

Zeker een aanrader!

★★★★★
Door meerdere mensen werden we getipt om bij Richard te gaan lessen en zijn hier dan ook erg blij mee. Richard is heel sociaal, in voor een geintje en heeft alles goed op orde. Hij kwam zelfs een keer bij onze voetbal wedstrijd kijken toen wij tegen elkaar speelde. Er is ook een duidelijk stappenplan die je afrond om uiteindelijk je rijbewijs te kunnen halen. Wij vonden de lessen altijd leuk en zouden het zeker aanraden!
- Bo & Noa

Zeer goede rijschool

★★★★★
Bij Richard in de auto zitten is comfortabel, leerzaam en leuk. Hij communiceerd goed met zijn leerlingen en maakt elke les een leuk en nuttig uur.
- Sergio Giannini

Dit is hem

★★★★★
In 1x geslaagd vandaag door de goede lessen van Richard! Hij legt alles super geduldig en duidelijk uit. Ik heb altijd genoten van de lessen en heb hem aan iedereen aangeraden in mijn omgeving! Bedankt Richard! 🙂
- Rosa van de Repe

Topper

★★★★★
Heel fijn les gehad bij Richard. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en maakt het ook nog gezellig tijdens de les! In een keer geslaagd en super blij!
- Tessa

Super rijschool!!

★★★★★
In 1 keer geslaagd door de lessen van topper Richard!! Het was altijd gezellig in de auto! Richard laat je echt op je gemak voelen en dit helpt zeker bij het leren van autorijden! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!!!
- Aimée

Fantastisch rijschool!

★★★★★
Afgelopen dinsdag in 1x geslaagd door alle hulp en support van Richard. Het was altijd heel gezellig in de auto en de lessen gingen enorm snel. Ook waren de tips altijd heel behulpzaam.
- Noor

Super Rijschool

★★★★★
In 1 keer ben ik geslaagd door de goed lessen en hulp van Richard. Met veel duidelijke tips kon ik gerust en zelfverzekerd het examen beginnen. Rijschool Richard Nell is een echte aanrader als je gezellig, vlot en veilig je rijbewijs wilt halen. Richard nogmaals enorm bedankt voor de goede hulp en de gezellige ritjes!!
- Willem

Topper

★★★★★
In een keer geslaagd dit door de ontzettend goede rijkswapen van Richard. Altijd gezellig in de auto en de beste ondersteuning waar nodig. Dankjewel Richard.
- Rafe Bunders

Top rijschool

★★★★★
Afgelopen maandag geslaagd en ik heb het geleerd van de meester! Dankjewel Richard voor de gezelligheid in de auto en het leren autorijden op een veilige en leuke manier. Wees snel en schrijf je in bij Richard Nell!!
- Fons Kleijn

Zeker een aanrader

★★★★★
In erg snelle tijd en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Als er problemen zijn zoekt Richard altijd een goede oplossing!
- Thomas

Top rijschool!!

★★★★★
Ik ben donderdag 31 maart ook in 1 keer geslaagd dankzij de gezellige en ook heel leerzame lessen van richard, wil jij nou ook gezelligheid in de auto en kans om in 1 keer te slagen schrijf je dan nu in voor je lessen!!
- Mike

super!

★★★★★
Altijd erg fijn en veilig gevoeld bij Richard in de auto. Hij creëert een gezellige sfeer waarin het niet erg is om fouten te maken en maakt altijd tijd om dingen zo vaak uit te leggen als nodig is. Onwijs aan te raden!
- Ymke De Jong

Hele leuke rijschool!

★★★★★
Superleuke lessen gehad bij Richard en vooral veel van zijn rijkunsten kunnen leren. Toprijschool!
- Tomas de Louw

Rijschool

★★★★★
In 1 keer geslaagd door goeie en leuke lessen zeker een aanrader.
- Rohan

Top rijschool!!

★★★★★
Super goed begeleid door Richard naar mijn examen. Waren super gezellige lessen en in 1 keer geslaagd!!
- Meike

Top rijschool!

★★★★★
Altijd met heel veel plezier gereden bij Richard. Erg relaxed en altijd lachen!
- Finn

Aanrader!

★★★★★
Top rijschool! Altijd goed geholpen en leuke manier van uitleggen. Over bepaalde angsten heen gekomen door deze lessen!
- Lotte

topp

★★★★★
Ik keek altijd uit naar de rij lessen, super relaxed en leuke manier van lesgeven
- Lila

Topgozer

★★★★★
Richard is echt een hele aardige man. Ik zou het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Hij is heel erg betrokken en geïnteresseerd in je. Zonder hem denk ik dat ik er een stuk langer over zou hebben gedaan om mijn rijbewijs te halen. Hij is ook heel netjes met ophalen en thuisbrengen.
- Maas jacobs

Topgozer

★★★★★
Richard is echt een hele aardige man. Ik zou het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Hij is heel erg betrokken en geïnteresseerd in je. Zonder hem denk ik dat ik er een stuk langer over zou hebben gedaan om mijn rijbewijs te halen. Hij is ook heel netjes met ophalen en thuisbrengen.
- Maas jacobs

Simpelweg fijn

★★★★★
Na 22 uurtjes lessen geslaagd, Richard heeft mij daarin ontzetten goed begeleid. Altijd op tijd en kan zelfs weten waar je over nadenkt bij een verkeerssituatie zonder dat je er zelf bewust van bent. Kortom, een goede rijschool met een top docent.
- Mischa

Held

★★★★★
Richard is een hele chille man, hij leert je op een vriendelijke comfortabele manier rijden en ik heb altijd naar mijn rijlessen uitgekeken. Echt een geweldige rijschool!
- Wisam

super rijschool

★★★★★
Het was super fijn en gezellig om met Richard in de auto te zitten. Voelde me op me gemak en de manier van leren was ook onwijs fijn en goed! Richard is altijd in voor een leuk praatje, zelfs van je weekend avonturen 🙂 beter had ik niet kunnen wensen.
- Loïs Rieff

Superrr

★★★★★
Ik ben net geslaagd voor mijn rijbewijs bij Richard en ik vond het erg gezellig. Leuk gekletst in de auto maar ook veel geleerd. Richard neemt de tijd als je iets niet snapt en stopt moeite in zijn leerlingen om hen zo goed mogelijk te helpen. Ik heb genoten van elke les. Dankjewell 🙂
- Femke

Geweldig

★★★★★
In 1 keer geslaagd vanaf 0 met een hele fijne instructeur. Zeker een aanrader!
- Enrique

Echt top!!

★★★★★
Ik ben heel erg blij met mijn keuze voor rijschool Richard Nell. De lessen waren ontzettend gezellig en met Richard in de auto kan je echt lachen. Waar ik eerst wat onzeker de weg op ging, was dat na de eerste les al gelijk geen probleem meer omdat Richard je echt op je gemak stelt in de auto. Door de goede lessen heb ik in 1 keer kunnen slagen! Bedankt Richard! 🙂
- Mara

Helemaal top

★★★★★
Ben net geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt supper leuke en informatieve lessen. Echt een aanrader om bij hem te lessen.
- Tamara janssen

Helemaal top!

★★★★★
Fijne en efficiënte manier van lesgeven. Ook gezellig sfeer in de auto!
- Ties Klasens

Altijd gezellig

★★★★★
Altijd gezellige lessen en voelde me op mijn gemak!
- Manouk

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content